Kedves Kolléga!

Fontos információk a továbbképzéssel kapcsolatosan:

Közúti jármű műszaki vizsgabiztosok számára

 1. Regisztráció, jelentkezés
  1. Aktuális közúti jármű műszaki vizsgabiztosi továbbképzésére a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Képzőszerv regisztrálja Önt, igazolványa érvényességi idejének lejáratára figyelemmel.
  2. A képzőszervi regisztrációt követően egy e-mail üzenetet kap a Képzőszerv részére visszaküldött jelentkezési lapon megadott e-mail címére, melyben található regisztrációs hivatkozáson végezheti el regisztrációja véglegesítését.
   Ehhez kattintson a levélben található hivatkozásra, vagy másolja azt be böngészője címsorába.
  3. A megnyíló oldalon kattintson a zöld színű mezőben megjelenő „Regisztráció új e-Titán fiókkal” felirattól jobbra elhelyezkedő „Regisztráció” feliratra.
  4. A megjelenő regisztrációs oldalon adja meg a kért adatokat. Felhasználónévnek és jelszónak bármit megadhat, de ezeket természetesen meg kell jegyeznie a rendszer későbbi használatához. Ügyeljen arra, hogy e-mail címét pontosan adja meg.
  5.  Ezután újra megjelenik a bejelentkező ablak, ahol immár be tud jelentkezni a választott felhasználónévvel és jelszóval.
 1. Bejelentkezés
  1. A sikeres regisztrációt követően a https://kozltovabbkepzes.hu oldalra belépve, a „Belépés” gombra kattintva felhasználónevével és jelszavával jelentkezhet be a képzésmenedzsment rendszerbe.
  2. Ha elfelejtette a jelszavát, újat küldethet magának a korábban megadott e-mail címére a „Belépés” gombra, majd az „Elfelejtett jelszó” funkcióra kattintva.
  3. Fontos, hogy – amennyiben két továbbképzést is végez – a bejelentkezést követően mindig el kell döntenie, melyik képzéssel akar a továbbiakban foglalkozni (pl. vizsgára jelentkezni, vagy e-learning képzés esetén tanulni, illetve vizsgakérdéseket gyakorolni).

 

 1. E-learning képzések
  1. A regisztráció befejezését követően azonnal elkezdheti a tanulást. (Ennek tehát nem feltétele a képzés díjának átutalása.)
  2. Az e-learning képzés elvégzését tanúsító tanfolyam-igazolás kiadásának és ezzel a vizsgára történő jelentkezésnek – a tananyag elvégzésén túl – viszont már feltétele a továbbképző tanfolyam díjának kifizetése is.
  3. Az e-learning tananyagok (mindegyik képzésben) a tanulás megkezdéstől számított 90 napig, legfeljebb 60 óra tanulási időre állnak rendelkezésére.
 1. Vizsgafelkészülés
  1. A továbbképzési e-learning tananyag végén megfelelő számú, a vizsgára felkészítő teszt áll a rendelkezésükre.
  2. A teszteken a rendszerben annyiszor tudnak végigmenni, ahányszor szeretnének, de akkor számíthatnak sikeres vizsgára, ha a teszteken elérik a 90%-os eredményt.

 

 1. Vizsga
  1. Továbbképzéséhez kapcsolódó vizsgájára Képzőszerve jelenti Önt, a képzése során egyeztetett időpontra.
  2. A vizsgára jelentés feltétele az e-learning tananyag sikeres elvégzése (tanfolyam igazolás megléte), illetve a gyakorlati képzés teljesítése a Képzőszervnél.
  3. Képzőszerve csak abban az esetben tudja vizsgára jelenteni, ha mind a képzés díját, mind a vizsgadíjat átutalta, az összegek beérkeztek és azokat a képzésmenedzsment rendszerben rögzítettük. Ehhez utalásától számítva akár 5 munkanapra is szükség lehet.
  4. Az esetleges pótvizsgára is Képzőszervén keresztül tud jelentkezni, a megfelelő pótvizsgára jelentkezési lap Képzőszervhez történő beküldésével.
 1. Fizetés, átutalás, díjak
  1. A díjak átutalásakor a közlemény rovatban fel kell tüntetni a pénzügyi azonosítóját és a nevét. A pénzügyi azonosítóját legegyszerűbben a képzésmenedzsment rendszerbe bejelentkezve, a Pénzügy felületről átmásolva írhatja be. Az utalásokhoz szükséges számlaszám:

Tanfolyam(ok) díja és vizsgadíjak:
Név: KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.
Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Zrt.
Számlaszám: 11711003-21467231

  1. Több vizsga díjait összevonva is utalhatja.
  2. A tanfolyami díjak és a vizsgadíjak:

Továbbképzés tanfolyami díja

Alapszintű közúti jármű műszaki vizsgabiztosi továbbképzés

95.000 Ft*

Kiegészítő szintű közúti jármű műszaki vizsgabiztosi továbbképzés

115.000 Ft*

* tartalmazza az e-learning tananyag illetve a gyakorlati képzés, valamint a kapcsolódó vizsgák egyszeri díját.

 1. Kapcsolat, támogatás

Ha bármi probléma merülne fel az ügymenet kapcsán, vagy további kérdéseid vannak, írásban az alábbi e-mail címen vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot: tanfolyam.mvb@kti.hu