Kedves Kolléga!

Fontos információk a továbbképzéssel kapcsolatosan:
Szakoktatók, iskolavezetők, közúti járművezetői vizsgabiztosok számára

 1. Regisztráció, jelentkezés
  1. A jelentkezés menetének első lépése, hogy a https://kozltovabbkepzes.hu oldalon a „Regisztráció” gombra kattintást követően megadja, hogy melyik névjegyzék(ek)be szeretne a jövő évre bekerülni. A rendszer ennek alapján eldönti, hogy melyik (több névjegyzék esetén melyik kettő) továbbképzést kell elvégeznie. A vizsgabiztosi képzés elvégzése és a vizsga sikeres letétele a vizsgabiztosok részére az eddigi gyakorlatnak megfelelően automatikusan eredményezi a meglévő szakoktatói képesítés érvényesítését is.
  2. Ezután kell megadnia a jelentkezéshez szükséges személyes adatait.
  3. A sikeres regisztrációhoz el kell fogadnia az általános szerződési feltételeket (képzési feltételek) és meg kell ismernie az adatkezelési tájékoztatót.
  4. Ezt követően a rendszer automatikusan küldi az Ön által megadott e-mail címre a regisztrációs email-t a képzésmenedzsment rendszerhez. Az ebben található linkre kattintva meghatározhatja a felhasználónevét és jelszavát.
 2. Bejelentkezés
  1. A sikeres regisztrációt követően a https://kozltovabbkepzes.hu oldalra belépve, a „Belépés” gombra kattintva felhasználónevével és jelszavával jelentkezhet be a képzésmenedzsment rendszerbe.
  2. Ha elfelejtette a jelszavát, újat küldethet magának a korábban megadott e-mail címére a „Belépés” gombra, majd az „Elfelejtett jelszó” funkcióra kattintva.
  3. Fontos, hogy – amennyiben két továbbképzést is végez – a bejelentkezést követően mindig el kell döntenie, melyik képzéssel akar a továbbiakban foglalkozni (pl. vizsgára jelentkezni, vagy e-learning képzés esetén tanulni, illetve vizsgakérdéseket gyakorolni).
 3. Képzések
  1. A képzés megkezdésének feltétele a képzés díjának befizetése.
  2. Az e-learning tananyagok (mindegyik képzésben) a tanulás megkezdéstől számított 90 napig, legfeljebb 60 óra tanulási időre állnak rendelkezésére.
 4. Vizsgafelkészülés
  1. A továbbképzési e-learning tananyag végén mindhárom szakágban – a tavalyihoz hasonlóan – megfelelő számú, a vizsgára felkészítő teszt áll a rendelkezésükre.
  2. A teszteken a rendszerben annyiszor tudnak végigmenni, ahányszor szeretnének, de akkor számíthatnak sikeres vizsgára, ha a teszteken elérik a 90%-os eredményt.
  3. A felkészülést segítő teszteket – a korábbi évekhez hasonlóan – a SZAKOE is elérhetővé teszi számukra saját honlapján (www.szakoe.hu).
 5. Vizsga
  1. Vizsgára – egyéb feltételek teljesülése esetén – a vizsga időpontja előtt legkésőbb öt (5) munkanappal tud jelentkezni.
  2. A vizsgára jelentkezés feltétele a tananyag sikeres elvégzése (tanfolyam igazolás megléte).
  3. Vizsgára jelentkezni csak akkor tud, ha mind a képzés díját, mind a vizsgadíjat átutalta, az összegek beérkeztek és azokat a képzésmenedzsment rendszerben rögzítettük. Ehhez utalásától számítva akár 5 munkanapra is szükség lehet.
  4. Ha két szakágban is vizsgázik, akkor a két vizsgára külön-külön, a képzésmenedzsment rendszer adott szakági továbbképzési felületén tud jelentkezni.
  5. Ha nem jelenik meg, vagy sikertelen vizsga miatt új vizsgára kell jelentkeznie, akkor azt a képzésmenedzsment rendszerben ugyanúgy teheti meg, mint az első alkalommal. Ennek ebben az esetben is feltétele a vizsgadíj átutalása, beérkezése és a rendszerben történő rögzítése.
  6. Ha Ön főállású vizsgabiztos, akkor a vizsgabiztosi továbbképzés vonatkozásában tanfolyamdíjat és vizsgadíjat nem kell fizetnie. Ezt a rendszer is megfelelően fogja kezelni, ha a regisztrációkor helyesen adta meg vizsgabiztosi azonosítóját.
 6. Fizetés, átutalás, díjak
 7. A képzési díjak bankkártyával vagy átutalással fizethetőek. A díjak átutalásakor a közlemény rovatban fel kell tüntetni a pénzügyi azonosítóját és a nevét. A pénzügyi azonosítóját legegyszerűbben a képzésmenedzsment rendszerbe bejelentkezve, a Pénzügy felületről átmásolva írhatja be. Az utalásokhoz szükséges számlaszám:

  Tanfolyam(ok) díja és vizsgadíjak:
  Név: KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.
  Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt.
  Számlaszám: 11711003-21467231

  A tanfolyam és a vizsga díját (ha két tanfolyamot végez, akár mindkét tanfolyam és vizsga díját) egyben is utalhatja.

  A díjakat más (pl. a képzőszerve) is utalhatja Ön helyett. Ebben az esetben is fontos, hogy a közlemény rovatban feltüntessék az Ön pénzügyi azonosítóját és a nevét. A feldolgozhatóság érdekében pedig az is lényeges, hogy egyszerre csak egy személy képzési és vizsgadíjait utalják.

  tanfolyami díjak és a vizsgadíjak:

Továbbképzés tanfolyami díja

Vizsga díja

Szakoktató

12.400 Ft

4.600 Ft

Iskolavezető

12.400 Ft

4.600 Ft

Vizsgabiztos

12.400 Ft

4.600 Ft

Szakoktató + Iskolavezető

24.800 Ft

9.200 Ft

Vizsgabiztos + Iskolavezető

24.800 Ft

9.200 Ft

Kapcsolat, támogatás

 

Ha bármi probléma merülne fel az ügymenet kapcsán, vagy további kérdései vannak, írásban az alábbi elérhetőségeken vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot: