Kedves Kolléga!

Fontos információk a továbbképzéssel kapcsolatosan:

 1. Regisztráció, jelentkezés
  1. A jelentkezés menetének első lépése, hogy a https://kozltovabbkepzes.hu oldalon a „Regisztráció” gombra kattintást követően megadod, hogy melyik névjegyzék(ek)be szeretnél a jövő évre bekerülni. A rendszer ennek alapján eldönti, hogy melyik (több névjegyzék esetén melyik kettő) továbbképzést kell elvégezned. A vizsgabiztosi képzés elvégzése és a vizsga sikeres letétele a vizsgabiztosok részére az eddigi gyakorlatnak megfelelően automatikusan eredményezi a meglévő szakoktatói képesítés érvényesítését is.
  2. A regisztráció során kell eldöntened azt is, hogy a továbbképzést távoktatással, e-learning képzés formájában vagy tantermi képzés keretében végzed el.
  3. Tantermi képzés esetén ki kell választanod a felkínált lehetőségek közül a tantermi tanfolyam helyszínét és időpontját is.
  4. Ezután kell megadnod a jelentkezéshez szükséges személyes adataidat.
  5. A sikeres regisztrációhoz el kell fogadnod az általános szerződési feltételeket (képzési feltételek) és meg kell ismerned az adatkezelési tájékoztatót.
  6. Ezt követően a rendszer automatikusan küldi az általad megadott e-mail címre a regisztrációs email-t a képzésmenedzsment rendszerhez. Az ebben található linkre kattintva meghatározhatod a felhasználónevedet és jelszavadat.
 2. Bejelentkezés
  1. A sikeres regisztrációt követően a https://kozltovabbkepzes.hu oldalra belépve, a „Belépés” gombra kattintva felhasználóneveddel és jelszavaddal jelentkezhetsz be a képzésmenedzsment rendszerbe.
  2. Ha elfelejtetted a jelszavad, újat küldethetsz magadnak a korábban megadott e-mail címedre a „Belépés” gombra, majd az „Elfelejtett jelszó” funkcióra kattintva.
  3. Fontos, hogy – amennyiben két továbbképzést is végzel – a bejelentkezést követően mindig el kell döntened, melyik képzéssel akarsz a továbbiakban foglalkozni (pl. vizsgára jelentkezni, vagy e-learning képzés esetén tanulni, illetve vizsgakérdéseket gyakorolni).
 3. E-learning képzések
  1. Ha e-learning képzésre jelentkezel, akkor a regisztráció befejezését követően azonnal elkezdheted a tanulást. (Ennek tehát nem feltétele a képzés díjának átutalása.)
  2. Az e-learning képzés elvégzését tanúsító tanfolyam-igazolás kiadásának és ezzel a vizsgára történő jelentkezésnek – a tananyag elvégzésén túl – viszont már feltétele az elméleti tanfolyam díjának kifizetése is.
  3. Az e-learning tananyagok (mindegyik képzésben) a tanulás megkezdéstől számított 90 napig, legfeljebb 90 óra tanulási időre állnak rendelkezésedre.
  4. Az akkreditált e-learning tananyagok ez évben is számos újdonságot tartalmaznak. Ennek egyik eleme, hogy a Tőletek kapott visszajelzéseket figyelembe véve lehetőségetek nyílik a járművezető-képzésben egyre nagyobb arányban használt, akkreditált „B” kategóriás e-learning tananyag megtekintésére is.
 4. Vizsgafelkészülés
  1. A továbbképzési e-learning tananyag végén mindhárom szakágban – a tavalyihoz hasonlóan – megfelelő számú, a vizsgára felkészítő teszt áll a rendelkezésetekre.
  2. A teszteken a rendszerben annyiszor tudtok végigmenni, ahányszor szeretnétek, de akkor számíthattok sikeres vizsgára, ha a teszteken eléritek a 90%-os eredményt.
 5. Vizsga
  1. Vizsgára – egyéb feltételek teljesülése esetén – a vizsga időpontja előtt legkésőbb öt (5) munkanappal tudsz jelentkezni.
  2. Tantermi tanfolyam esetén a vizsgára akkor tudsz jelentkezni, ha tanfolyamod legkésőbb a vizsgát megelőző napon befejeződik és a vizsgára bocsátáshoz a tanfolyamon természetesen részt is kell venned.
  3. E-learning képzés esetén a vizsgára jelentkezés feltétele a tananyag sikeres elvégzése (tanfolyam igazolás megléte).
  4. Mindkét képzési forma esetében csak akkor tudsz vizsgára jelentkezni, ha mind a képzés díját, mind a vizsgadíjat átutaltad, az összegek beérkeztek és azokat a képzésmenedzsment rendszerben rögzítettük. Ehhez utalásodtól számítva akár 5 munkanapra is szükség lehet.
  5. Ha két szakágban is vizsgázol, akkor a két vizsgára külön-külön, a képzésmenedzsment rendszer adott szakági továbbképzési felületén tudsz jelentkezni.
  6. Ha nem jelensz meg, vagy sikertelen vizsga miatt új vizsgára kell jelentkezned, akkor azt a képzésmenedzsment rendszerben ugyanúgy teheted meg, mint az első alkalommal. Ennek ebben az esetben is feltétele a vizsgadíj átutalása, beérkezése és a rendszerben történő rögzítése.
  7. Ha főállású vizsgabiztos vagy, akkor a vizsgabiztosi továbbképzés vonatkozásában tanfolyamdíjat és vizsgadíjat nem kell fizetned. Ezt a rendszer is megfelelően fogja kezelni, ha a regisztrációkor helyesen adtad meg vizsgabiztosi azonosítódat.
 6. Fizetés, átutalás, díjak
  1. A díjak átutalásakor a közlemény rovatban fel kell tüntetni a pénzügyi azonosítódat és a nevedet. A pénzügyi azonosítódat legegyszerűbben a képzésmenedzsment rendszerbe bejelentkezve, a Pénzügy felületről átmásolva írhatod be. Az utalásokhoz szükséges számlaszám:

Tanfolyam(ok) díja és vizsgadíjak:
Név: KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.
Számlavezető pénzintézet: Magyar Államkincstár
Számlaszám: 10032000-00287584-00000079

  1. Két tanfolyam, illetve két vizsga díjait összevonva is utalhatod.
  2. A díjakat más (pl. a képzőszerved) is utalhatja helyetted. Ebben az esetben is fontos, hogy a közlemény rovatban feltüntessék a pénzügyi azonosítódat és a nevedet. A feldolgozhatóság érdekében pedig az is lényeges, hogy egyszerre csak egy személy képzési és vizsgadíjait utalják.
  3. tanfolyami díjak és a vizsgadíjak:

Továbbképzés tanfolyami díja

vizsga díja**

Képzési forma

E-learning képzés

 

Minden kollégának

Szakoktató

10.000 Ft

 

4.600 Ft

Iskolavezető

10.000 Ft

 

4.600 Ft

Vizsgabiztos

0 Ft* / 10.000 Ft

 

0 Ft * / 4.600 Ft

Szakoktató + Iskolavezető

16.000 Ft

 

9.200 Ft

Vizsgabiztos + Iskolavezető

5.000 Ft* / 16.000 Ft

 

4.600 Ft* / 9.200 Ft

* A főállású (kormánytisztviselő) vizsgabiztosok számára a vizsgabiztosi tanfolyam és a hozzá tartozó hatósági vizsga is díjmentes.

Kapcsolat, támogatás

  1. Ha bármi probléma merülne fel az ügymenet kapcsán, vagy további kérdéseid vannak, írásban az alábbi e-mail címen vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot: kapcsolat@kozltovabbkepzes.hu